Ilgametė patirtis rinkoje

R. Giniočio įmonė Rimlina – daugiau nei 20 m. patirties rinkoje skaičiuojanti didmeninės prekybos avalyne įmonė. Kokybiškus, stilingus, įvairių prekių ženklų batus iš Italijos, Vokietijos, Lenkijos siūlome tiek Lietuvos, tiek užsienio įmonėms.

Atstovaujami prekių ženklai

Lietuvoje ir kaimyninėse Baltijos šalyse kaip oficialus distributorius atstovaujame inblu ir Grisport avalynės prekės ženklus. Kelis kart per metus rengiamos naujų kolekcijų parodos, yra galimybė užsisakyti tiek naujausių modelių iš katalogo, tiek stock tipo šių prekės ženklų batų.

Nuo 2012 m. Rimlina yra oficialus itališkos avalynės gamintojo inblu atstovas Baltijos šalyse. Šis bendradarbiavimas – svarbus mūsų įmonės, kaip patikimo bei atsakingo verslo partnerio įvertinimas. Lietuvai bei kaimyninėms šalims pristatome itin kokybiškas bei patogumu išsiskiriančias inblu šlepetes ir basutes vyrams bei moterims. Mažmenine prekyba inblu avalyne užsiimame internetinėje parduotuvėje www.inblu.lt.

DAUGIAU APIE INBLU

Lietuvos bei kaiminyninėse rinkose atstovaujame ir platiname Grisport avalynę. Grisport – vienas žinomiausių trekingo avalynės gamintojų Europoje. Siūlome visas tris Grisport avalynės kolekcijas – trekingo/turistinius batus, laisvalaikio avalynę, darbo avalynę. Daugiau apie Grisport prekės ženklą galite sužinoti www.grisport.lt.

DAUGIAU APIE GRISPORT

Stock tipo avalynės didmeninė prekyba

Kas dvi savaitės ir dažniau savo asortimentą pasipildome nauja, kokybiška, originalia žinomų prekės ženklų vyriška ir moteriška avalyne. Asortimentas nuolat kinta, tad mūsų prekybos partneriai visada gali rasti naujų, įdomių ir paklausių modelių savo mažmeninėms parduotuvėms. Keli iš mūsų siūlomų stock avalynės prekės ženklų – Semler, Caprice, Tamaris, Puma, Baldinini, Marina Yachting, GAS Footwear, McKinley, Lumberjack, Bellini, Gino Moretti, Land Rover ir kiti.